Over ons

Crochet Addict zijn Frederika en Mabel, ze leerden elkaar bijna 5 jaar geleden kennen via snailmailen en raakten toen tegelijk verslaafd aan haken.

Wij wilden samen graag meer doen met onze gezamenlijke hobby en daar ontstond in Januari 2015, Crochet Addict, een website voor haakverslaafden!
Inmiddels ontwerpen we geregeld patronen en organiseren we samen Instagram haakfeesten.

Wie zijn wij?Frederika is 34 jaar en moeder van 3 prachtige dames van 4, 9 en 12 jaar.
(Bijna) vrouw van een fantastisch lieve man. Mijn man is een Drent en ik ben een
Friezin.We wonen in het mooie Drenthe. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met snailmail. Daar ontmoette ik een aantal dames die zo ontzettend leuk konden haken! Dat wilde ik ook proberen. Ik heb YouTube erbij gepakt en heb het haken mijzelf op deze manier aangeleerd. Sindsdien is het haken mijn grote hobby geworden. Hier vind ik mijn rust en ontspanning in.

Mabel is 30 jaar en moeder van twee lieve dames van 11 & 7 jaar en twee boefjes van jongens van 5 & 3 jaar. Getrouwd met de allerliefste man. En ook woonachtig in Drenthe.
Ik ben een echte creatieve duizendpoot, ik schilderde jaren, maakte sieraden en je vond me vaak achter de naaimachine. Maar sinds ik kan haken (wat ik ook leerde via youtube) zijn de andere creatieve activiteiten naar de achtergrond verdwenen, elke dag word er wel even gehaakt.... heerlijk om te doen en je kan er ook al je creativiteit in kwijt!

Vragen? Stuur ons gerust een mailtje

Liefs,

Frederika & Mabel

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe website. Ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na de reactie van Frederika kwam ik op jullie site terecht. Wat een mooie site, gezellige blogberichten en leuke projecten! Super, ik kom vaker bij jullie kijken ☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Paula! Wat ontzettend leuk om je hier te zien. Super gezellig en dank je wel!

   Liefs,
   Frederika

   Verwijderen