maandag 13 juni 2016

Free granny square pattern.

Een tijdje geleden vond ik een granny op internet die ik zo leuk vond! Ik kon hem niet vergeten, maar ik had geen idee meer waar ik hem had gezien.Ik sloeg een foto op, maar ik kon nergens een patroon vinden. Ik besloot dus om hem na te maken! Het is een heel erg fijn patroon om te haken. En zeker in verschillende kleurtjes, verveelt hij nooit! 

*****************************************************
A while ago, I've found this granny somewhere on the internet that I really liked. I've saved the photo and couldn't forget it. Since I couldn't find a pattern of it anywhere, I decided to make one myself. It's a really fun square to crochet! Especially when you use a lot of colors. You never get bored!


Toen ik foto's begon te delen op Instagram , werd mij gevraagd naar het patroon. Ik heb hem dus uitgeschreven voor de liefhebber! Veel plezier ervan. 
Het patroon ervan vind je hier . 

*******************************************************
As I started to share pictures of these granny's on my Instagram account, I got asked to share the pattern. So I decided to share my own version with you. 
You can find the pattern here.

                                                                        Lot's of love,
                                                                           Frederika

4 opmerkingen: