zondag 10 januari 2016

A great start of 2016!

Het jaar is goed begonnen voor mij. Ik hoop ook voor jou!
Vanaf dit jaar gaan we verandering doorvoeren op ons Blog. Een daarvan is het toegankelijker maken van dit Blog. Dit betekend dat we vanaf vandaag, onze teksten ook naar het Engels gaan vertalen. Uiteraard blijven we gewoon ook in het Nederlands schrijven. 

Eindelijk heb ik dan de CAL2015 deken af kunnen ronden! Blij als een kind natuurlijk. Ik ben wel een paar toeren eerder gestopt, aangezien hij met Stylecraft DK en haaknaald 4 echt al gauw gigantisch werd. Een foto van de volledige deken volgt binnenkort.

**** English ****

I had a great start of this new year and hopefully you started the year of as well! Starting today, we will make a little change. We will translate our Blog into English as well. Please bare with me. It 
won´t be perfect English. But understandable. (Hopefully) Ofcourse we will continu writing in Dutch as well. 

I finally finished the CAL2015 blanket. I am as happy as can be. It turned out great I think. I didn´t do the last couple of rows, because of the size the blanket got with Stylecraft DK and hooke size 4. It got huge. Later on, I will share a photo of the full blanket.


Ook haakte ik de afgelopen dagen drie kussens. Wij hebben drie dochters en natuurlijk wilden ze er alle drie een. Ze zijn in een poep en een scheet gemaakt, zoals ze dat dan zeggen. Het fantastische patroon vond ik hier. Het is het patroon van de site Redagape Style & Design. Een site waar ik veel inspiratie vandaan haal. Een echte aanrader om eens een kijkje te nemen! 

**** English ****

De last few days I have been busy working on crochet pillows for our three daughters. They obviously all wanted one. This fabulous pattern can be found here. This pattern has been written by Redagape Style & Design. A site wich inspires me a lot. A must see I think! 


Ook haakte ik dit ontzettend lieve hartje. Het origineel is in het Engels, maar hier vind je de Nederlandse vertaling. 

**** English ****

I also made this cute heart. It´s called Sweetheart and you can find the English pattern here.


Ook Mabel wilde dit patroon graag uitproberen, en maakte dit hartje voor haar moeder.

**** English ****

Mabel also wanted to crochet this cute heart and made this one for her mom.


Een hele fijne zondag!
Liefs,
Frederika

**** English ****

Have a great Sunday! 
Lot´s of love,
Frederika

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kussens, kleurrijk!
  En dat hartje zo lief ;-)
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je deken ziet er prachtig uit. De hartjes zijn echt geweldig maar dat had ik al op IG laten weten haha. Ik ben er nog niet aan toegekomen om ze te haken maar dat gaat vast snel gebeuren ;)
  Je kussens zijn ook werkelijk prachtig!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Wendy! Haha! Ja, dat had ik al enigszins gemerkt 😂 ik ben benieuwd naar de jouwe straks. Maar die zie ik vast wel voorbij komen!

   💖 Frederika

   Verwijderen
  2. Dank je wel Wendy! Haha! Ja, dat had ik al enigszins gemerkt 😂 ik ben benieuwd naar de jouwe straks. Maar die zie ik vast wel voorbij komen!

   💖 Frederika

   Verwijderen
 3. Super mooi en leuk gemaakt allemaal! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen