dinsdag 22 september 2015

Project Haken voor Ouderen

Na enige tijd van plannen maken en deze uit denken, staat ons project dan eindelijk online! We praten er al over ruim voor de zomervakantie, en nu de donkere dagen dichterbij komen is het tijd om ons project met jullie te delen. 

In deze tijd, waarin onze ouderen veelal vergeten worden, waar er steeds minder geld is voor de verzorging, en we ze zien vereenzamen, vinden wij het tijd worden om deze ouderen een hart onder de riem te steken. 
Omdat wij hart hebben voor onze ouderen!

Wat gaan we doen?
In eerste instantie begonnen we met het idee om een lichtje te haken als teken van warmte en gezelligheid voor de donkere en koude dagen die er aan zitten te komen. Dit plan willen we heel erg graag ten uitvoer zien! Het omhaken van olvarit potjes, of andere potjes met ongeveer dezelfde maten, voorzien van een NEP lichtje. Waxine lichtjes zijn uitgesloten, dit in verband met brandgevaar. 
Om veel ouderen te kunnen voorzien van een lichtpuntje, willen wij graag een beroep doen op jullie als haaksters/hakers! 
Wil jij liever een omslagdoek of een deken haken, dan is dit uiteraard ook meer dan welkom! Want ook dit geeft de ouderen veel warmte en liefde. 
Je creaties, worden door ons verdeeld en gebracht naar bejaardentehuizen.
Wil je meepraten over je haakwerken voor ouderen, ideeën delen word dan lid van onze Facebook groep Project Haken voor Ouderen.

Gezocht Contactpersonen:
Om dit project zo goed mogelijk te kunnen coördineren en bejaardentehuizen in het gehele land te kunnen voorzien van cadeautjes, zijn wij op zoek naar contactpersonen. Het liefstmeerdere contactpersonen uit alle provincies. 

Wij hopen op heel veel animo, zodat wij heel veel ouderen een beetje blij kunnen maken! 
Nog geen contactpersoon bij jou in de buurt? Je mag het ook opsturen naar ons, wij zorgen dan dat het bij de ouderen terecht komt!

Voor nog iets meer informatie kan je hier terecht op onze website

Liefs, 

Mabel en Frederika 


10 opmerkingen:

 1. Wat een mooi initiatief! Ik heb het alvast op de facebookpagina's gezet van stichting CreaPower en zal er deze week ook aandacht aan besteden op mijn blog. Succes met jullie actie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Jos, bedankt voor je reactie! Wat leuk dat je reclame voor ons maakt. Wij hebben ook een flyer voor online en offline, mocht je daar gebruik van willen maken willen wij hem je mailen. Laat het maar even weten dan op crochetaddictnl@gmail.com

   Groetjes Frederika en Mabel

   Verwijderen
 2. Wat een mooi gebaar voor de oudjes! Veel succes met de actie!!

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed van jullie! Ik ben onmiddellijk enthousiast, ik ga jullie opsporen via FB en zéker en vast mijn steentje bijdragen!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sigrid, Bedankt voor je enthousiaste reactie! Ben benieuwd of je mee wilt haken ? Mocht je vragen hebben je mag ons altijd mailen op crochetaddictnl@gmail.com

   Groetjes,

   Frederika en Mabel

   Verwijderen
 4. Ontzettend mooie en warme actie van jullie! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog een doosje met gehaakte potjes staan. Ze zijn over van de sponsortocht van onze dochter. Kunnen jullie hier ook wat mee?
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Simone,

   Wat onwijs leuk! Ja dat kunnen we goed gebruiken. Wil je ons even mailen op crochetaddictnl@gmail.com ? Dan kunnen we even wat afspreken.

   Groetjes Mabel

   Verwijderen