zaterdag 23 mei 2015

Een hele hoop projecten!

Wat heb ik de laatste tijd een hoop leuke haakprojecten kunnen doen. Twee weken meivakantie natuurlijk en hier hadden we niet bepaald zonnige dagen, zoals je hieronder kunt zien. Wat zijn we veel binnen geweest. Erg jammer voor de kinderen natuurlijk, maar het mocht de pret niet drukken. We konden heerlijk uitslapen en dat hebben we dan ook volop gedaan! Gelukkig zat er hier en daar wel een zonnige dag tussen.
Ik heb mooi de tijd gehad om project kussen af te ronden. 


Het patroon van de sunburst granny square die ik heb gebruikt, vind je hier

Ook heb ik de tas gemaakt van koffie en wol. De afleveringen zijn terug te vinden op Wolplein. 


Ondertussen ben ik gestart met twee nieuwe projecten. Ik ben begonnen met het haken van vlaggetjes. Een geweldige manier om restjes op te maken en het staat ook nog super gezellig in huis natuurlijk! En dit is een heerlijk project om af en toe even tussendoor te doen. Je hebt zo een vlaggetje gemaakt en het is een fijn "verstand op nul" project. 


Vorige maand mocht ik mijn 34e verjaardag vieren! Deze maand kreeg ik een geweldig kado binnen van mijn broertje en schoonzus die in Turkije wonen. Je begrijpt, ik was en ben er nog altijd dolblij mee! Het boek haken en kleur buiten, kreeg ik van mijn tante! Een geweldig boek en een echte aanrader. Ik kijk er met grote regelmaat even in, al is het alleen maar om de prachtige foto´s waar je blij van wordt. Ontzettend leuke patronen zijn er in te vinden, grote en kleine projecten. 


Ondertussen is onze poes Loesje mama geworden van 5 prachtige kittens! Wat een belevenis om de bevalling mee te maken en om te zien hoe lief onze Loesje is voor haar kroost. De kittens groeien als kool en zijn nu een week oud. 


Zijn het geen schatjes?

Deze week ben ik begonnen aan een ander nieuw project, een sjaal! Ook dit patroon, de zomerse sjaal, is terug te vinden bij koffie en wol, op wolplein. Het is een fijn patroon. Hiervoor gebruik ik de wol die ik van mijn broertje en zijn vrouw heb gekregen. Lana Grossa Cool Wool Baby. Het is ontzettend zacht en heel erg licht! 


Dit kon eindelijk in het zonnetje! Wat een heerlijkheid. 

Wat zou mijn lievelingskleur toch zijn? ;)


Ik wens jullie allemaal fijne en zonnige pinksterdagen toe! Geniet ervan!

Lieve groetjes, 
Frederika 

6 opmerkingen:

 1. Ook mijn lievelingskleur :D ik zag het gelijk ;)
  Mooi allemaal zeg! En de kittens.... wat een schatjes zeg <3
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jij wordt ook zo blij van roze? Ik word er zo gelukkig van! Mijn bloemen zijn zelfs roze! Haha!

   Dank je wel. Het zijn echt super schatjes en ze groeien zo hard!

   Groetjes,
   Frederika

   Verwijderen
 2. Prachtige kleur, dat felroze! Mooi kussen trouwens ook! En zo'n schatjes van katjes! Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke projecten heb je allemaal. Die katjes zijn echt schattig. Doet me denken aan mijn eigen kat Floortje, die ik voor het eerst zag toen ze nog maar een paar dagen oud was. En nu is ze alweer 4 jaar. Fijne maandag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!

   En wat grappig. Zo heet onze jongste dochter ;) Min de -tje dan. Alhoewel we haar wel vaak zo noemen. Ook zij is bijna vier jaar! Eind deze maand!

   Groetjes,
   Frederika

   Verwijderen