zaterdag 25 april 2015

Een druilerige zaterdagochtend..!

Dankzij het druilerige weer, kindjes die heel lief voor een film zitten, een man die vandaag van huis is en een enorme pot thee, kan ik eindelijk weer eens een blog schrijven!


Gisteravond ben ik begonnen aan de Slingeraap uit het boekje; Dendennis viert feest! Wat een gezellig boekje is dit. Ik kreeg hem van een lief vriendinnetje voor mijn verjaardag. 


Eerder deze week haakte ik deze vlinder uit dit boek. In het boekje is het een nachtvlinder. Ik heb er een vrolijke vlinder van gemaakt. Is het geen schatje?


Vorige week ben ik begonnen aan een kussen met het Sunburst Granny patroon. Een erg leuk en makkelijk patroon om te maken! Helaas is mijn wit op, dus dat wordt binnenkort de stad in om katoen te kopen. He bah, wat vervelend! ;)


Hiervoor bestelde ik het nieuwe katoen van ByClaire. Dit moest ik natuurlijk even uitproberen! Ik ben er erg enthousiast over! Het haakt erg fijn, het is zacht, mooi compact en wat minder flexibel dan bijvoorbeeld Phildar. Maar goed, katoen en wol, kan natuurlijk heel erg persoonlijk zijn. Daarbij wil het ook enorm veel verschil maken welke soort haaknaald je gebruikt. Ik vind het persoonlijk fijn dat het iets minder flexibel is, want hierdoor word je haakwerk steviger. Ik houd daar wel van. Wil jij graag dat je haakwerk wat soepeler valt, dan kun je natuurlijk gewoon een grotere haaknaald gebruiken. De kleurtjes zijn overigens werkelijk prachtig en een echte  aanrader om eens uit te proberen. 

Iedereen een fijn weekend gewenst en natuurlijk een hele mooie Koningsdag maandag!

Liefs,
Frederika


Geen opmerkingen:

Een reactie posten